1-on-1 Coaching on the Job

Met ruim 25 jaar ervaring binnen diverse vakgebieden in de fashion, sport en lifestyle, denk ik dat ik wat minder ervaren krachten het een en ander kan leren: coaching-on-the-job. Ik deel mijn kennis dan ook graag en leg de lat daarbij hoog. Ook hoor ik vaak dat ik managers goed een spiegel kan voorhouden en op een prettige manier samen reflecteer op een plan van aanpak of juist op (on)behaalde resultaten. Ik bevraag, vraag door en voeg soms wat toe.

We zien elkaar bij jou op kantoor, bij mijn vaste circulaire uitvalsbasis ‘De Groene Afslag’ in Laren, we praten tijdens het wandelen of rond een potje tennis. Wat jij prettig vindt.

Voor meer informatie of een kop koffie, klik hier.

Ik heb Hester leren kennen bij Nine & Co., waar ikzelf werk als Product Developer voor Noppies Maternity. Zij is begonnen om ons productielandschap in kaart te brengen en daarnaast aan de slag gegaan als Interim Productie Manager. Ze heeft ons team als Product Developers echt geholpen de juiste leverancierskeuzes te maken en was er ook altijd om de zaken waar we tegenaan liepen aan te pakken en op te lossen. Ze kan duidelijk richting geven en mensen motiveren. Knap hoe ze zichzelf op een nieuwe klus snel onmisbaar weet te maken en vol enthousiasme klussen aan pakt met een enorm doorzettingsvermogen. Ook ons PLM systeem heeft ze geïmplementeerd. Waar een menigeen gedacht zou hebben ´ik ben er klaar mee´ ging Hester door met het eindresultaat voor ogen. Ze stuurde ons hele design & development & buying team aan, schreef de handleidingen en begeleide de stuurgroepen en interne meetings.

Daarnaast heb ik persoonlijk veel aan Hester gehad, ze is een fijne gesprekspartner, weet je op een goede manier een spiegel voor te houden en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel een gesprek uit gaat! Hester is wat mij betreft echt een aanvulling binnen een team op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ik hoop nog eens met haar te kunnen werken in de toekomst!

Melanie Willemsen

Buyer Trendhopper

Hester was my PD director working at Tommy Hilfiger kids division. She is truly a people’s person with great communication and analytical skills.

I have learned a lot from her and it was great to work together. Always calm, professional and makes time for people. Fast learner, passionate and has great knowledge.

Also Hester is very well in taking on challenges and always remains positive.

Ying-Xia Chiu

Product Development & Sustainability Manager Bon Ton Toys

Ik heb met veel plezier samengewerkt met Hester. Zij wist in korte tijd een enorme bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze afdeling. Met haar ‘helicopter view’ en flinke dosis ervaring en kennis wist ze onze afdeling in korte tijd naar een hoger niveau te brengen.

Ook heeft ze een waardevolle bijdrage geleverd aan het verder ontwikkelen van onze sustainability-afdeling.

Ze ziet snel waar de krachten van alle teamleden liggen en moedigt aan jezelf daarin verder te ontwikkelen. Ik heb op persoonlijk vlak veel gehad aan haar sturing en kennis, dank daarvoor!

Eva Steinkuhler

Senior Product Manager, Senior Product Developer, Project Manager

Fashionconsult werkt voor

Contact

Telefoon: 06 – 4633 2675

Email: hester@fashionconsult.nl